Me olemme Tivoli Seiterä, Suomen virallinen tylsyydenpilaaja yli 50 vuoden kokemuksella. Tavoitteenamme on tehdä maailmasta hauskempi mesta paikkakunta kerrallaan – koska hauskuus kuuluu kaikille!

Tivoli Seiterän – aiemmin Huvipuisto Seiterän – perusti Lauri Seiterä vuonna 1966. Lauri ja Johanna Seiterän pojasta Tuomo Seiterästä tuli tivolin johtaja vuonna 1991, ja hän jakaa vetovastuun yhdessä vaimonsa Mari Seiterän kanssa.

Tivolimme on tarjonnut naurua ja iloa jo vuosikymmeniä. Värikäs porukkamme rakastaa huvin
vuoksi tien päällä olemista ja tuo hauskuuden vuosittain kylään kymmeniin eri Suomen kolkkiin.
Perheyrityksemme elämäntehtävä on tarjota iloa porukalle hurvittelun, herkkujen ja hauskan yhdessäolon äärellä – riemunkiljahdukset ovat korviimme kauneinta musiikkia! Tervetuloa pistämään tivoliksi kanssamme!

Tien päällä – huvin vuoksi

Aloitamme kiertueemme vuosittain kevään ensimetreillä. Hupikaravaanimme vie hauskuttaa halki Suomen vierailupaikkakunnalta toiselle. Kullakin kiertuepaikkakunnalla kuorman purkaminen ja tivolialueen rakentaminen laitteineen vie kaikkiaan yhden kokonaisen päivän. Muutaman mukavan hupailupäivän jälkeen tivoli pistetään pakettiin myös yhtä nopeasti, kun kaikki hauskuus myös puretaan ja pakataan kuorma-autoihin. Rakennuspäivän lopuksi laitteet tarkastetaan, koeajetaan ja puhdistellaan. Vierailuviikon aikana laitteet tarkastetaan, koeajetaan ja tarvittaessa huolletaan päivittäin, jotta ne palvelisivat vierailijoita parhaalla ja turvallisimmalla tavalla.

Kiertueella henkilökuntamme asuu tivolissa ja paikkakunnat tulevat tutuiksi. Iloista karavaanielämää vietetään syyskuun loppupuolelle asti. Talvikausi ei suinkaan kulu loikoillessa. Kauden päätyttyä tehdään tivolivarikolla isommat laitehuollot, korjaukset ja maalaustyöt sekä suunnitellaan seuraavaa kiertuetta.