Nauru maistuu parhaimmalta silloin, kun siitä voi nauttia täysin sydämin. Vallitsevan tilanteen vuoksi seuraamme viranomaisten antamia suosituksia kontaktien minimoimisesta ja näin ollen kiertueemme alkamisajankohta on siirretty myöhemmäksi. Tivolin väen, vieraiden ja kaikkien ihmisten hyvinvointi on meille ensisijaisen tärkeää, joten tunnemme velvollisuudeksemme tuoda tivoli tien päälle silloin, kun ilon voi ottaa irti turvallisin mielin ja kenenkään terveyttä vaarantamatta.

Tämän hetkisten tietojen mukaan pääsemme starttaamaan kautemme 11.6.2020. Kiertueaikatauluumme tulee tilanteesta johtuen muutoksia, ja päivitämme uuden kiertueaikataulun nettisivuillemme heti, kun kauden palaset loksahtavat paikalleen. Toivomme näkevämme teidät kaikki alkavalla kiertueella. Joten ystävät, olkaahan kuulolla – tiedotamme huvittavan seurueemme saapumisesta hyvissä ajoin!

Seuraamme hupiantennit höröllä terveysviranomaisten suosituksia ja linjauksia. Tällä hetkellä suosittelemme nauttimaan iloa sopivina annoksina virtuaalisesti tai läheisten kanssa, paistattelemaan kesäauringossa ja pitämään yllä hyvää meininkiä – hupivallankumous on vasta alussa!

Ilorutistuksia ja hupivoimaa teille kaikille – nähdään tivolissa!