Moni lapsi, nuori, aikuinen ja vanhus tarvitsee apua mielen ongelmiin juuri tälläkin hetkellä. Me Tivoli Seiterässä haluamme, ettei kukaan jää yksin. Aina löytyy apua ja ilo voi palata elämään. Siksi olemme mukana rakentamassa mielenterveyden turvaverkkoa – ja haastamme juuri sinut mukaan! Avullasi yhä useampi voi saada avun ajoissa.
 

Tavoitteenamme on kerätä 10 000 euroa MIELI Suomen Mielenterveys ry:lle. Lahjoitimme pohjalle 2000 euron pesämunan. Lahjoituksellasi tuetaan mielenterveyden edistämistä ja vaikeassa elämäntilanteessa olevien matalan kynnyksen kriisiauttamista, kuten Kriisipuhelinta ja nuorille suunnattua Sekasin-chat-palvelua. Jokainen lahjoitus on arvokas, summasta riippumatta. Keräyksellä halutaan myös kannustaa kaikkia arvostamaan itseään, puhumaan enemmän mielenterveydestä ja vähentämään mielen ongelmiin edelleen liittyvää häpeää ja stigmaa.

Osana tätä keräystä kutsuimme tivoliin kylään erilaisia selviytyjiä: rohkeita tyyppejä, jotka ovat nousseet pimeästä, selättäneet pelkonsa, selviytyneet ja löytäneet ilon takaisin elämäänsä! Anna hetki tarinalle ja pohdi, voisitko pienellä panoksella olla tukemassa tärkeää työtä – jotta kukaan ei jäisi haastavissa tilanteissa yksin, vaan saisi apua ja voisi löytää valon ja ilon elämään.

”Olin 18, ja halusin joka päivä vain kuolla.” Lue Annin tarina
”Unelmat ovat vahvempia kuin pelot” Lue Varpun tarina
”Se levoton jätkä ja hankala tyyppi.” Lue Mikan tarina
”Arvet ovat osa tarinaani.” Lue Nannan tarina
 
MIELI Suomen Mielenterveys ry tekee tärkeää työtä mielenterveyden edistämiseksi, ongelmien ennaltaehkäisemiseksi ja matalan kynnyksen kriisiavun tarjoamiseksi. Apua on saatavilla ilman lähetettä puhelimessa, kasvokkain ja verkossa.
 
❤️Ja se tärkein: Älä koskaan jää yksin. Apua löydät esimerkiksi: https://mieli.fi/fi/tukea-ja-apua ❤️