Tervetuloa tivoli Seiterään! Tässä muistilista onnistuneen tivolireissun viettoon:

  1. Varatkaa mukaan rutkasti hyvää mieltä ja pitäkää kaikista seurueen jäsenistä hyvää huolta.
  2. Tivolissa on syytä pitää kaikista tavaroista hyvää huolta, koska vauhdin iloisessa huumassa tarkkaavaisuus saattaa hetkeksi unohtua ja puhelin tai lompakko taskusta kadoksiin joutua. Laitteisiin unohtuneet ja tivolialueelta löytyneet tavarat toimitetaan tivolin info-pisteeseen, josta voit tiedustella niitä tivolin aukioloaikoina. Tivoli Seiterä ei vastaa kadonneista tai rikkoutuneista tavaroista.
  3. Muista käytöstavat laitteissa ja tivolin alueella. Laitteisiin ei saa viedä pulloja, tupakointi, syöminen ja juominen on laitteissa ehdottomasti kielletty. Alkoholituotteiden nauttiminen tivolialueella on kielletty.
  4. Kunnioita laitteiden turvarajoja. Pienten asiakkaiden turvallisuuden varmistamiseksi isoilla laitteilla on pituusrajat. Pituusrajat ovat yleensä 100–120 cm, ja joihinkin laitteisiin 100 cm pitkä pääsee aikuisen seurassa. Uutuuslaite Xtremen pituusraja on 140 cm. Turvarajoitukset perustuvat laitevalmistajien ohjeisiin tai viranomaisten määräyksiin. Laitekohtaiset pituusrajat löytyvät laite-esittelyistä.
  5. Jäikö joku asia vielä askarruttamaan? Tivolin info-pisteessä kassavaunun päädyssä pyrimme etsimään vastauksen kysymykseesi.

Nauti turvallisuudesta

Meillä ei tarvitse pelätä, vaikka meno voikin halutessa yltyä hurjaksi! Turvallinen ympäristö ja turvalliset laitteet ovat tivolissamme ensisijaisen tärkeitä. Laitteiden tekniset osat ja toimintaominaisuudet tarkistetaan ja testataan joka päivä. Tivolialue on suunniteltu siten, että huvittelu on turvallista ja sujuvaa. Ethän saapuessasi pysäköi pelastustielle.

Voit huoletta heittäytyä Seiterän vauhtiin, meitä on täällä monta kymmentä ammattilaista varmistamassa, että kokemus on taatusti unohtumaton ja aina turvallinen!

Tervetuloa karvakamut!

Tivolin alueelle ovat myös lemmikit tervetulleita.

Hupivaluutta?

Tivolissa maksuvälineet ovat käteinen, pankkikortti, Visa Electron ja yleisimmät luottokortit. Lippuja ei voi käyttää onnenpeleihin. Ostettuja lippuja tai rannekkeita ei vaihdeta eikä lunasteta takaisin.