Kevät tulla jolkottaa – starttaamme hupiretkemme heti, kun se on turvallista!

Aurinko lämmittää jo kutsuvasti ja olemme alkaneet kiillottaa tivolilaitteidemme pintoja tulevaa kesää varten. Keskuudessamme villinä vikuroiva pöpö ei kuitenkaan halua vielä hellittää otettaan, joten odotamme kiertueemme alkua siihen saakka, kunnes yhdessä huvittelu ja riemukkaat retket ovat taas turvallisia. Tiedotamme asiasta lähempänä h-hetkeä ja siihen asti seuraamme herkeämättä viranomaisten ohjeistuksia. Noudattamalla ohjeita ja suosituksia voimme kaikki kantaa kortemme kekoon siinä, että kesällä voisimme olla taas yhdessä kasvokkain.

Emme malta odottaa, että kohtaamme teidät kaikki taas tivolin tunnelmissa. Siihen asti keksimme teille mukavaa viihdykettä virtuaalisesti, joten pitäkäähän hatuistanne kiinni ja somekanavamme seurannassa. Tänä vuonna juhlimme Tivoli Seiterän 55-vuotisjuhlia, joten kivoja juttuja riittää pitkin kevättä.

Tulevaa kiertuetta varten tarvitsemme taas uusia iloisia tyyppejä mukaan remmiin! Mikäli perinteinen kiertue-elämä, tivolimiljöö ja hupihommat kiinnostavat, ota meihin yhteyttä! Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi osoitteeseen mail@tivoliseitera.fi tai soita meille: Tuomo Seiterä (p. 0400 415 422) ja Mari Seiterä (p. 0500 415 422). Vastaamme pääosin arkisin klo 9–16.

Maailmassa myllää ja myrskyää, joten muistetaan pitää kiinni pienistäkin ilon hetkistä – niitä kuitenkin löytyy!