Maailmanpyörä

 • Pituusraja Lapset alle 130 cm vain aikuisen kanssa

55-vuotisjuhlakautemme kunniaksi hankittu Maailmanpyörä käy rennosti kierroksilla. Tivolimaailman ikoninen laite pyöräyttää sinut mukavasti yläilmoihin tarjoten lupsakan irtioton arjesta ja uusia näkökulmia tuttuihinkin kulmiin. Hyppää siis kyytiin ja ihastele maisemia mukavasti rullailevassa vauhdissa!

Klassikko

Karuselli

 • Pituusraja Ei pituusrajaa

50-vuotisjuhlavuotemme kunniaksi hankittu tivolimme aarre on venetsialainen heppakaruselli, joka vie sinut todelliselle hyvän mielen nostalgiamatkalle! Tämän kauniin tivolin sydämen jokainen hevonen on käsinmaalattu oma yksilönsä – mikä on sinun suosikkisi? Käy ratsaille ja nauti!

Klassikko

Mega Slide

 • Pituusraja Yli 100 cm

Hurjan hauska 11-metrinen liukumäki kutsuu niin isot kuin pienetkin laskemaan muutakin kuin luikuria!

Kengät on riisuttava ennen laitteeseen menoa. Turvallisen liukumisen vuoksi volttien heittäminen on kielletty. Huomioithan myös pienemmät laskijat!

Koko perhe

Super-Waltzer

 • Pituusraja 130 cm

Vauhtilaitteiden kruunaamaton kuningas! Tässä kyydissä starojen seurassa kieppuessa fiilis nousee varmasti kattoon! Tule kokeilemaan vauhtivehkeiden kestosuosikkia!

Ajon aikana kädet ja jalat on pidettävä vaunun sisäpuolella. Jos sinulla on niskakipuja, selkäkipuja, epilepsia, sydänhäiriöitä tai olet raskaana, laite ei sovellu sinulle. Laitteessa käytetään valoefektejä.

Hurjapäille

Joy Ride

 • Pituusraja 120 cm
 • Pituusraja Lapset 100-120 cm vain aikuisen kanssa

Värikäs ja vauhdikas lystikyyti Joy Ride on vauhtiveikkojen mieleen. Karuselli pyörittää kyytiläisiä myötäpäivään miellyttävän tasaisesti, vaunuissa vauhti iskee kuitenkin kovempaa kuin kesäinen merituuli.

Ajon aikana kädet ja jalat on pidettävä vaunun sisäpuolella. Vaunuissa isompi henkilö istuu aina vaunun ulkoreunan puolella.  Jos sinulla on niskakipuja, selkäkipuja, epilepsia, sydänhäiriöitä tai olet raskaana, laite ei sovellu sinulle. Laitteessa käytetään valoefektejä.

Hurjapäille

Crazy Dance

 • Pituusraja 120 cm

Planeetan kreiseimmät tanssiliikkeet, waka waka jee jee ja mitä niitä nyt on, kaikki yhdessä kyydissä. Istu lentävälle matolle ja joraa itsesi nauruhepulin partaalle!

Laitteen liikkuessa ei saa nousta seisomaan. Irtoesineet saattavat tippua laitteen pyöriessä, jätä laukkusi yms. laitteen hoitajan osoittamaan paikkaan. Jos sinulla on niskakipuja, selkäkipuja, epilepsia, sydänhäiriöitä tai olet raskaana, laite ei sovellu sinulle. Laitteessa käytetään valoefektejä.

Hurjapäille

Autorata

 • Pituusraja 120 cm
 • Pituusraja Lapset 100-120 cm vain aikuisen kanssa

Eikö ikä riitä oikeaan ajokorttiin vai kiinnostaako muuten vain pehmustettu kaahailu? Autoradalla joutuvat rekkakuskinkin ratinkäsittelytaidot testiin, vaikka olisit kovempi kuin Räikkönen!

Ajon aikana käytetään aina turvavyötä ja jalat ja kädet on pidettävä auton sisäpuolella. Autosta ei saa nousta ajon aikana. Autorata ei sovellu aivan pienille lapsille autojen mahdollisten törmäilyjen takia. Jos sinulla on niskakipuja, selkäkipuja, epilepsia, sydänhäiriöitä tai olet raskaana, laite ei sovellu sinulle. Laitteessa käytetään valoefektejä.

Klassikko

Eläinkaruselli

 • Pituusraja Aikuinen voi tarvittaessa mennä mukaan
 • Pituusraja Lapsille

Tämä on parempaa kuin eläintarhassa! Eläimiä saa koskea, ja niillä voi ratsastaa. Nappaa kirahvia korvista tai vaikka ankkaa pyrstöstä ja hyppää kyytiin iloiseen.

Eläinkaruselli sopii perheen pienimmille. Tarvittaessa aikuinen voi mennä mukaan.

Pikkuväelle

Fanttikaruselli

 • Pituusraja Alle 140 cm
 • Pituusraja Lapsille

Uskallatko ratsastaa norsulla? Ei muuta kuin kokeilemaan. Fantit ovat leppoisia ja hymyileväisiä eläinmaailman jättiläisiä.  Laite on tarkoitettu vain lapsille.

Pikkuväelle

Kahvikupit

 • Pituusraja Aikuinen voi tarvittaessa mennä mukaan
 • Pituusraja Lapsille

Hei me pyöritään kuin pyörremyrsky! Kahvikuppi rullaamaan ja päät pyörälle, pikkuväen kikatus ei lopu koskaan tässä huippuhauskassa ja leppoisassa laitteessa.

Kahvikupit on ensisijaisesti tarkoitettu lapsille, tarvittaessa aikuinen voi mennä mukaan.

Pikkuväelle

Keinukaruselli

 • Pituusraja Alle 140 cm
 • Pituusraja Lapsille

Keinuen kevyesti eteenpäin, ilmojen halki ja mennään vaan. Keinukarusellissa perheen pikkuruisimmat pyörivät mukavasti ja turvallisesti.

Pikkuväelle

Lohikäärmerata

 • Pituusraja 100 cm
 • Pituusraja Pienemmät lapset vain aikuisen kanssa

Hurjasta nimestään huolimatta Lohikäärmerata on lapsille suunnattu perhelaite. Tuliset vauhdinhönkäykset ovat korkeintaan haudutetun pippurin jälkihöyryjä, sopivan maltillisia pikkuisten makuun siis.

Sopivan jännää

Rekkarata

 • Pituusraja Alle 140 cm
 • Pituusraja Lapsille

Lippalakki päähän, aurinkolasit nenälle, Rahtarit-jäsenhakemus vetämään ja Matti Eskoa mankkaan. Rekkarata sopii tulevaisuuden kuorma-autonkuljettajille ja perheen pienimmille kruisailijoille. Rekkaradalla voi ajella turvallisesti, jos pituus ei ihan vielä riitä Autoradalle.

Pikkuväelle

Safari-karuselli

 • Pituusraja 100 cm
 • Pituusraja Pienemmät lapset vain aikuisen kanssa

No nyt ottaa vatsanpohjasta! Kieputtaja heittää kyytiläisen tuhannen piruetin pyörteisiin, päät pyörälle ja huutonaurun kaikumaan.

Pikkuväelle

Pellepomppu

 • Pituusraja Alle 140 cm

Nyt uhmataan pelleillen painovoimaa! Astu sisään naurettavan hauskaan linnaan ja anna hupivoimien pomputtaa sinua aina vain korkeammalle. Tässä pytingissä ei tarvitse hiippailla ja hissutella!

Volttien heittäminen ja seinille kiipeäminen on kielletty. Huolehdithan myös siitä, ettei sinulla ole laitteeseen mennessäsi teräviä asusteita. Kengät tulee riisua ja myös taskut tyhjentää ennen laitteeseen menoa, sillä irtoesineet saattavat pudota laitteessa.

Pikkuväelle

Tivolimäki

 • Pituusraja Alle 140 cm

Tässä liu’ussa tivolittaa varmasti! Mäenlaskun riemua ei tarvitse enää odottaa laskiaiseen, sillä Tivolimäessä hauskuutta riittää ilman lunta ja liukuriakin. Kiipeä kyytiin ja laskettele hauskanpitoon – riemunkiljahdukset ovat sallittuja koko matkalta!

Volttien heittäminen ja seinille kiipeäminen on kielletty. Huolehdithan myös siitä, ettei sinulla ole laitteeseen mennessäsi teräviä asusteita. Riisuthan kenkäsi ja tyhjennät taskusi ennen laitteeseen menoa, sillä irtoesineet saattavat pudota laitteessa.

Pikkuväelle