TULE TÖIHIN TIVOLIIN

Etsimme uusia tivolityöntekijöitä seuraavalle tivolikaudelle! Lue lisää ja liity mukaan remmiin.

Tivolityöntekijät palkataan hupihommiin koko kiertueemme ajaksi. Kiertueen on tarkoitus käynnistyä huhtikuun alussa, mikäli vallitsevat olosuhteet sen sallivat. Meille on ensisijaisen tärkeää huolehtia asiakkaidemme ja henkilökuntamme turvallisuudesta ja terveydestä, ja tämä otetaan huvittavassakin työssä vakavasti.

Tivolityössä miljöönä ovat vaihtuvat maisemat pitkin Suomea, tehtävänä monipuolisesti kaikkea tivolimaista ja etuna ainutlaatuinen kiertue-elämä. Kaikki tämä jaetaan upean tivoliperheemme kanssa – kuten perinteiseen tivolielämään kuuluukin!

Tivolityöntekijät

Kiertueen kulissien takana työnkuvaan kuuluu karusellien ja laitteiden kasausta ja purkamista sekä tivolilaitteiden kuljetusta paikkakunnalta toiselle. Tivolin aukioloaikoina tehtävinä on asiakaspalvelua karusellien tai laitteiden yhteydessä ja peleissä.

Grillinhoitajat ja kioskimyyjät

Etsimme myös grillinhoitajia ja kioskimyyjiä. Grillistä ja kioskista tarjoilet nälkäisille tivolivieraille makeita ja suolaisia herkkuja aina hattarasta hodareihin. Työnkuvaa voidaan muokata osaamisesi mukaan, eikä aiempaa kokemusta välttämättä tarvita. Jotta homma pysyy siistinä, on sinulla oltava hallussa perushygienia ja hyvä asiakaspalveluasenne.

Ajokortti on näissä hommissa eduksi ja plussaa on, jos taskustasi löytyy C- tai E-ajokortti. Työ sopii kaikille täysi-ikäisille, kunhan hymy on herkässä ja hommiin tartutaan ennakkoluulottomasti. Työsuhteeseen kuuluvat hyvät luontoisedut, kuten päivän kaikki ateriat, oma majoitus tivolissa, sosiaalitilat sekä työvaatteet.

Mikäli kiertue-elämä kutkuttelee, ota meihin yhteyttä, niin jutellaan lisää! Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi osoitteeseen mail@tivoliseitera.fi tai soita meille: Tuomo Seiterä (p. 0400 415 422) ja Mari Seiterä (p. 0500 415 422). Vastaamme pääosin arkisin klo 9–16.

Paikkakuntakohtaiset tivolityöntekijät

Haemme myös paikkakuntakohtaisesti tivolityöntekijöitä kunkin kaupungin tivolivierailun ajaksi. Paikkakunnilla pidetään rekrytilaisuudet, joissa sopivat työntekijät valitaan. Paikkakunnan rekrytilaisuuden ajankohta ilmoitetaan uuden kauden alkaessa kunkin paikkakunnan tiedoissa.

Tervetuloa mukaan hupihommiin!