TULE TÖIHIN TIVOLIIN

Olemme nyt talviteloilla, mutta uudet tivolityöntekijät ovat tervetulleita taas ensi kesänä 2021 huvittavalle kiertueellemme!

Tivolityöntekijät palkataan hupihommiin koko kiertueemme ajaksi. Toimistona ovat vaihtuvat maisemat pitkin Suomea, tehtävänä monipuolisesti kaikkea tivolimaista ja etuna ainutlaatuinen kiertue-elämä. Kaikki tämä jaetaan upean tivoliperheemme kanssa – kuten perinteiseen kiertue-elämään kuuluukin! Kiertueen kulissien takana työnkuvaan kuuluu karusellien ja laitteiden kasausta ja purkamista sekä tivolilaitteiden kuljetusta paikkakunnalta toiselle. Tivolin aukioloaikoina tehtävinä on asiakaspalvelua karusellien tai laitteiden yhteydessä, peleissä tai myyntikioskissa. Työnkuvaa voidaan muokata myös osaamisesi mukaan.

Ajokortti on näissä hommissa ehdoton ja ensisijaisesti toivomme taskustasi löytyvän C- tai E-ajokortin. Työ sopii kaikille täysi-ikäisille, kunhan hymy on herkässä ja hommiin tartutaan ennakkoluulottomasti. Työsuhteeseen kuuluvat hyvät luontoisedut, kuten päivän kaikki ateriat, oma majoitus tivolissa, sosiaalitilat sekä työvaatteet.

Mikäli kiertue-elämä kutkuttelee ensi kesänä, ota meihin yhteyttä, niin jutellaan lisää! Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi osoitteeseen mail@tivoliseitera.fi tai soita meille: Tuomo Seiterä (p. 0400 415 422) ja Mari Seiterä (p. 0500 415 422). Vastaamme pääosin arkisin klo 9–16.

Nähdään taas ensi kaudella!