Tule töihin tivoliin!

Meillä on huvittavia töitä tarjolla! Tivolityöntekijät palkataan hupihommiin koko Etelä-Suomessa pörräävän kiertueemme ajaksi sen kaikille kiertuepaikkakunnille. Tähän astisen kiertuekalenterin voit tarkistaa täältä. Haemme koko kiertueelle mukaan vakituisia ja täysi-ikäisiä työntekijöitä. Kierrämme aina syyskuun puoliväliin asti.

Kiertueelta on mahdollista piipahtaa kotona esim. pidempien vapaiden aikana. Työsuhteeseen kuuluvat hyvät luontoisedut, kuten päivän kaikki ateriat, oma majoitus tivolissa, sosiaalitilat sekä työvaatteet. Tivolityössä miljöönä ovat vaihtuvat maisemat pitkin Suomea, tehtävänä monipuolisesti kaikkea tivolimaista ja etuna ainutlaatuinen kiertue-elämä. Kaikki tämä jaetaan upean tivoliperheemme kanssa – kuten perinteiseen tivolielämään kuuluukin!

Tivolissa työskentelyssä hillitön huumori on timanttia, mutta myös muita ominaisuuksia tarvitaan. Tivolilaisena odotamme sinulta…

  • Täysi-ikäisyyttä
  • Valmiutta olla mukana koko kiertueen ajan
  • Hyvää fyysistä kuntoa rakennus- ja purkutöihin
  • Reipasta asennetta ryhtyä hommiin
  • Joustavuutta muuttuvissa tilanteissa
  • Asiakaspalveluhenkisyyttä
  • Paineensietokykyä kiiretilanteissa
  • Ajokortti on plussaa

TYÖTEHTÄVÄT TIVOLISSA

Kiertueella tarjolla on pestejä mitä erilaisempiin tehtäviin. Päävastuusi voi olla tietyssä tehtävässä, mutta osallistumme kaikki rakennus- ja purkutöihin tivolin saapuessa ja lähtiessä. Olethan myös valmis paikkaamaan muissakin tehtävissä tarvittaessa. Hommia voidaan katsoa osaamisesi mukaan eikä aiempaa kokemusta tarvita!

ASIAKASPALVELIJAT

Tivolin aukiollessa työntekijät valvovat laitteita ja pyörittävät pelejä sekä palvelevat asiakkaita infopisteellä ja lippukassalla. Jos some pysyy hyppysissä, työnkuvaan voidaan sisällyttää myös tivolin Facebook- ja Instagram-tilien päivitystä tien päältä.

GRILLI- JA KIOSKITYÖNTEKIJÄT

Grillillä työntekijät tarjoilevat höyryäviä hodareita, värikkäitä jäähilejuomia sekä tietysti tivolielämän perinneherkkua – suussasulavaa hattaraa! Grilli- ja kioskityöntekijöillä tulee olla hallussa perushygienia ja hyvä asiakaspalveluasenne, jotta homma pysyy siistinä.

REKKAKORTILLISET TIVOLITYÖNTEKIJÄT

Rekkakortillisten työntekijöiden pääasiallisena toimenkuvana on tivolilaitteiden rekkakuljetus paikkakunnalta toiselle sekä karusellien ja laitteiden kasaus ja purku kiertueen edetessä. Taskustasi tulisi löytyä C- tai E-ajokortti.

Mikäli kiertue-elämä kutkuttelee, ota meihin yhteyttä, niin jutellaan lisää! Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi osoitteeseen mail@tivoliseitera.fi tai soita meille: Mari Seiterä, p. 0500 415 422.

Paikkakuntakohtaiset työntekijät

Haemme myös paikkakuntakohtaisesti tivolityöntekijöitä kunkin kaupungin tivolivierailun ajaksi. Paikkakuntakohtaisten pestien rekry toteutetaan erikseen rekrytilaisuuksissa, joissa sopivat työntekijät valitaan. Paikkakunnan rekrytilaisuuden ajankohta ilmoitetaan somessa sekä kunkin paikkakunnan tiedoissa kiertuekalenterissa.