TULE TÖIHIN TIVOLIIN

Etsimme uusia tivolityöntekijöitä seuraavalle tivolikaudelle! Lue lisää ja liity mukaan remmiin.

Tivolityöntekijät palkataan hupihommiin koko kiertueemme ajaksi. Kiertue käynnistyy kesän korvilla koronatilanteesta riippuen. Meille on ensisijaisen tärkeää huolehtia asiakkaidemme ja henkilökuntamme turvallisuudesta ja terveydestä, ja tämä otetaan huvittavassakin työssä vakavasti.

Tivolityössä miljöönä ovat vaihtuvat maisemat pitkin Suomea, tehtävänä monipuolisesti kaikkea tivolimaista ja etuna ainutlaatuinen kiertue-elämä. Kaikki tämä jaetaan upean tivoliperheemme kanssa – kuten perinteiseen tivolielämään kuuluukin! Kiertueen kulissien takana työnkuvaan kuuluu karusellien ja laitteiden kasausta ja purkamista sekä tivolilaitteiden kuljetusta paikkakunnalta toiselle. Tivolin aukioloaikoina tehtävinä on asiakaspalvelua karusellien tai laitteiden yhteydessä ja peleissä. Etsimme myös grillinhoitajia ja kioskimyyjiä. Työnkuvaa voidaan muokata osaamisesi mukaan, eikä aiempaa kokemusta välttämättä tarvita.

Ajokortti on näissä hommissa ehdoton ja ensisijaisesti toivomme taskustasi löytyvän C- tai E-ajokortin. Työ sopii kaikille täysi-ikäisille, kunhan hymy on herkässä ja hommiin tartutaan ennakkoluulottomasti. Työsuhteeseen kuuluvat hyvät luontoisedut, kuten päivän kaikki ateriat, oma majoitus tivolissa, sosiaalitilat sekä työvaatteet.

Mikäli kiertue-elämä kutkuttelee, ota meihin yhteyttä, niin jutellaan lisää! Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi osoitteeseen mail@tivoliseitera.fi tai soita meille: Tuomo Seiterä (p. 0400 415 422) ja Mari Seiterä (p. 0500 415 422). Vastaamme pääosin arkisin klo 9–16.

Pssst… Haemme myös paikkakuntakohtaisesti tivolityöntekijöitä kunkin kaupungin tivolivierailun ajaksi. Paikkakunnilla pidetään rekrytilaisuudet, joissa sopivat työntekijät valitaan. Paikkakunnan rekrytilaisuuden ajankohta ilmoitetaan uuden kauden alkaessa.

Tervetuloa mukaan hupihommiin!