TULE TÖIHIN TIVOLIIN

Olemme juuri nyt talviteloilla, mutta ensi kaudella meillä on taas huvittavia töitä tarjolla koko kiertueen ajaksi sekä yksittäisillä paikkakunnilla! Lue lisää ja liity mukaan remmiin.

Tivolityöntekijät palkataan hupihommiin koko kiertueemme ajaksi. Meille on ensisijaisen tärkeää huolehtia asiakkaidemme ja henkilökuntamme turvallisuudesta ja terveydestä, ja tämä otetaan huvittavassakin työssä vakavasti.

Tivolityössä miljöönä ovat vaihtuvat maisemat pitkin Suomea, tehtävänä monipuolisesti kaikkea tivolimaista ja etuna ainutlaatuinen kiertue-elämä. Kaikki tämä jaetaan upean tivoliperheemme kanssa – kuten perinteiseen tivolielämään kuuluukin!

Rekkakortilliset tivolityöntekijät

Rekkakortillisten työntekijöiden toimenkuvana on tivolilaitteiden rekkakuljetus paikkakunnalta toiselle sekä karusellien ja laitteiden kasaus ja purku kiertueen edetessä. Työnkuvaan kuuluu myös asiakaspalvelua tivolin aukioloaikoina. Tehtäviin luonnollisesti opastetaan – tärkeää on, että taskustasi löytyy C- tai E-ajokortti. Työ sopii kaikille täysi-ikäisille, kunhan hymy on herkässä, hyvä asiakaspalveluasenne hanskassa ja hommiin tartutaan ennakkoluulottomasti. Työsuhteeseen kuuluvat hyvät luontoisedut, kuten päivän kaikki ateriat, oma majoitus tivolissa, sosiaalitilat sekä työvaatteet.

Mikäli kiertue-elämä kutkuttelee, ota meihin yhteyttä, niin jutellaan lisää! Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi osoitteeseen mail@tivoliseitera.fi tai soita meille: Tuomo Seiterä (p. 0400 415 422) ja Mari Seiterä (p. 0500 415 422).

Paikkakuntakohtaiset tivolityöntekijät

Haemme myös paikkakuntakohtaisesti tivolityöntekijöitä kunkin kaupungin tivolivierailun ajaksi. Paikkakunnilla pidetään rekrytilaisuudet, joissa sopivat työntekijät valitaan. Paikkakunnan rekrytilaisuuden ajankohta ilmoitetaan kunkin paikkakunnan tiedoissa, kun vuoden 2023 kiertuekalenteri on julkaistu.

Tervetuloa mukaan hupihommiin!