Etsimme tivolityöntekijöitä! Haluaisitko töihin tien päälle ja vieläpä ihan huvin vuoksi?

Poikkeuksellinen kevät pisti kiertueemme suunnitelmat uusiksi, mutta ei huolta – aloitamme riemukkaan kiertueemme kesäkuussa! Tätä varten haemme riveihimme vielä muutamaa reipasta tivolityöntekijää. Kiertue päättyy syyskuussa, joten pakkaa matkalaukkusi ja hyppää mukaan! Toimistonasi ovat vaihtuvat maisemat pitkin Suomea, tehtävänäsi monipuolisesti kaikkea ja etuna ainutlaatuinen kiertue-elämä. Kaiken tämän jaat upean tivoliperheemme kanssa – kuten perinteiseen kiertue-elämään kuuluukin!

Monipuoliset tehtävät pilaavat taatusti tämän työn tylsyyden. Kiertueen kulissien takana työnkuvaan kuuluu karusellien ja laitteiden kasausta ja purkamista sekä tivolilaitteiden kuljetusta paikkakunnalta toiselle. Tivolin aukioloaikoina tehtävinä on asiakaspalvelua karusellien tai laitteiden yhteydessä, peleissä tai myyntikioskissa. Aina ei osaa aavistaa, mistä sitä itsensä löytää – ja se on tämän homman suola!

Ajokortti on näissä hommissa ehdoton ja ensisijaisesti toivomme taskustasi löytyvän C- tai E-ajokortin. Työ sopii kaikille ja kaikenikäisille, kunhan hymysi on herkässä, tartut hommiin ennakkoluulottomasti ja olet valmis tekemään ikimuistoisen reissun tivolin matkassa – tehtävänämme on tuoda iloa muutoin poikkeukselliseen kesään.

Pakkaa mukaan vain tarvitsemasi henkilökohtaiset tavarat ja iloinen asenne – me huolehdimme kaikesta muusta, mitä tässä työssä tarvitset! Jotta nälkäkiukku ei syö työniloa, työsuhteeseen kuuluvat päivän kaikki ateriat (luontaisetuna). Lisäksi saat matkassa mukana kulkevan asunnon tivolista, tivolin omat sosiaalitilat (suihku, pesutuvat ja sauna) sekä joukkoamme yhdistävät työvaatteet.

Ota meihin yhteyttä, niin jutellaan lisää! Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi osoitteeseen mail@tivoliseitera.fi. Lisätietoja pestistä saat Tuomo Seiterältä (p. 0400 415 422) tai Mari Seiterältä (p. 0500 415 422) arkisin klo 9–16.

Tule mukaan huvittavaan joukkoomme!